Video Aspect Ratio: 9:4

Swingende Bruiloft?

"STILSTAAN OP DE DANSVLOER IS ONMOGELIJK"

DJ Kai

BRUILOFT DJ IN DRENTHE

Onze DJ's spelen goed in op de muzikale sfeer van de avond

Bruiloft dj

MUZIEK EN ENTERTAINMENT

Naast de perfecte muziek mix is er ook ruimte voor leuke interacties

Partyfotograaf huren

GRATIS PARTYFOTOGRAAF

Ontvang kwalitatief hoogstaande foto's van jullie bruiloftsfeest

Attente bruiloft DJ in Drenthe huren? 

DJ voor bruiloft
Bruiloft DJ in Drenthe huren? Geef "the best party ever" Een feest waar alle leeftijdsgroepen een geweldige avond beleven. Inclusief een mooie lichtshow en een bruiloft DJ die de muzikale wensen op jullie bruiloftsfeest goed weet in te schatten.


Bij iedere DJ show is een partyfotograaf standaard inbegrepen. Trouwfotografen blijven meestal tot het aansnijden van de bruidstaart. Toch is het leuk om ook kwalitatief hoogstaande foto's van jullie feest te ontvangen.

Disco Party organiseren

DJ's 4 Party voor een top bruiloft

Al meer dan tien jaar verzorgt  DJ's 4 Party de muziek en de lichsthows op talloze bruiloften. Een bruiloft DJ huren met ervaring? 98,6% van de bruidsparen beveelt ons aan. Eén op de drie aanvragen voor onze bruiloft DJ's is een mond-op-mond reclame boeking. Ga ook voor onze complete DJ optredens. Zodat de muziek goed geregeld is. Ons enthousiaste team staat garant voor een gezellig swingend bruiloftsfeest.

Wat je kunt verwachten

  • Ervaren bruiloft DJ
  • Mooie luxeuze wedding show
  • Sound intelligence
  • Verlichten van de feestlocatie
  • Back up DJ
  • Persoonlijk gesprek met de DJ
  • Gratis montage openingsnummer

Wat onze loyale bruidsparen zeggen

De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan. Zelfs stijve ooms en tantes kwamen op de dansvloer.

Rianne en Gjalt- Ommen

Wij hadden jullie gekozen omdat een ander stel ook tevreden waren. Er is heerlijk gedanst. De avond was zo om.

Debby & Thijs - Enschede

Van te voren kennisgemaakt en onze muziekkeuze doorgegeven. De sfeer was tot het einde goed. Mede dankzij jullie!

Nanda en Guido - Zwolle

PORTEFEUILLE LAATSTE BRUILOFT

Onze luxe DJ shows

DJ "Luxe" Show

Drive-in show bruiloft

€ 795,--

Inclusief Partyfotograaf

Verlicht dj booth, LED spiegelbollen, movingheads, fonkelend sterrendoek

DJ "Luxe XL" Show

Drive-in show bruiloft

€ 850,--

Inclusief Partyfotograaf

Special design dj booth, LED spiegelbollen, movingheads, fonkelend sterrendoek

DJ "White" Show

Drive-in show bruiloft

€ 1.150,--

Inclusief wit verlichte dansvloer

Special design dj booth, LED spiegelbollen, sterrendoek en white LED dansvloer 

Dansen en socializen gaan heel goed samen

Sound Intelligence

Wel eens een bruiloft gehad waar de muziek veel te hard stond? Wij bewijzen dat dansen en socializen heel goed samen gaan met ons Sound Intelligence systeem. Rondom de dansvloer beleef je de muziek nog voller en intenser. En achterin is er gelegenheid om met elkaar te praten. Heb je interesse in dit intelligente systeem? Vraag dan meer informatie aan.

DJ optredens met één of meerdere live artiesten

Optreden dj met zangeres

Sommige bruidsparen twijfelen tussen een DJ en een band. Een DJ kan sneller inspelen op de muzikale wensen. Maar de sfeer en het live aspect zijn pluspunten van een band.

Daarom bieden wij een perfecte combinatie van beide aan. Boek bij ons een DJ met één of meerdere live artiesten. Naast een DJ verhuren wij ook een zangeres, zanger. saxofonist of een percussionist.

Verzoeknummers doorgeven? Natuurlijk!

Bruiloft DJ huren die voor de perfecte muziekmix zorgt?  Geen probleem. Maar hoe gaat de DJ met verzoeknummers om? Naast zijn eigen muzikale inbreng mixt de DJ jullie favoriete tracks naadloos aan elkaar,. Zodat er doorlopend nieuwe gasten op de dansvloer staan. Binnen de muzikale kaders die wij met jullie afspreken worden verzoeknummers in de meeste gevallen gedraaid. 

Themafeest 80's 90's

Benieuwd naar onze mogelijkheden op jullie feest?

Vraag dan nu nog om een vrijblijvende offerte. Want in de populaire trouwmaanden april, mei, juni en september ontvangen veel aanvragen voor inhuur van een bruiloft DJ. Reserveer daarom tijdig jullie feestdatum.

Interesse in een complete drive-in show met een attente DJ en een gratis partyfotograaf? Klik dan op onderstaande button. Binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte.

Trouwlocatie in Drenhte

Tip 1: Trouwlocatie Drenthe

De Kruimel in Gasselte. In het witte middeleeuwse kerkje in “de achtertuin” van de Kruimel is het heel romantisch om te trouwen. In de kerk kan zowel het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk.

Sinds 2015 is het mogelijk om te trouwen op het privé zandstrand bij de Kruimel. Er is een bamboe prieel, een loper, witte klapstoeltjes en witte kussentjes.

Onder de appelbomen van de landelijke tuin kunnen jullie elkaar ook het ja-woord geven. De romantiek en het buitengevoel geven hier toch een hele bijzonder sfeer.

Trouwlocatie Drenthe

Tip 2: Trouwlocatie Drenthe

Balk Zalencentrum in Zuidhorn. Een expert kunt u ons wel noemen. Vele bruidsparen vierden reeds hun bruiloft in ons bedrijf. We hebben verschillende zalen en luisteren graag naar uw wensen. Onze tuin is een prachtig decor voor een fotoreportage van de mooiste dag van uw leven....... 

Mocht u meer willen weten dan bent u altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek om op deze manier een nog betere indruk van ons bedrijf te krijgen.

Feestlocatie in Drenthe

Tip 3: Trouwlocatie Drenthe

De Postwagen in Tolbert. Uw trouwfeest wilt u vieren op een mooie en sfeervolle locatie. Party- en evenementencentrum De Postwagen heeft aan u gedacht. Het moderne en tegelijkertijd historische pand biedt genoeg mooie mogelijkheden voor een bijzonder trouwfeest!

Bij De Postwagen weet u één ding zeker: uw bruiloft wordt bijzonder! We hebben speciaal voor u verschillende bruiloftsarrangementen geselecteerd. U kunt natuurlijk ook uw eigen bruiloftsarrangement samenstellen. Kom gerust eens langs.

Kies voor een betrouwbare verhuurbedrijf

Zojuist hadden we weer een telefoongesprek met iemand uit Apeldoorn die op zoek was naar een DJ voor hun bruiloft, die de volgende dag gepland stond.

Ziekte DJ

Want de geboekte DJ had zich vandaag ziek gemeld. Ja, je leest het goed. Eén dag voor aanvang van de bruiloft meldt de DJ zich ziek.

Geen reserve DJ beschikbaar

Een DJ huren voor een feest wordt steeds populairder. Vanzelfsprekend wordt het aanbod ook steeds groter. Steeds meer DJ's bieden zich aan voor feesten en evenementen. Ook DJ bedrijven die geen reserve DJ, achter de hand hebben bij onvoorziene omstandigheden. Dat blijkt uit het bovenstaande voorbeeld.

Kies voor professionaliteit en zekerheid

Ben je op zoek naar een DJ met licht en geluidsapparatuur. Kies voor een bedrijf met een kvk nummer en een bedrijf met meerdere DJ's. En voor gerenommeerde bedrijven die met een boekingsformulier werken. Want het komt bijna wekelijks voor dat een hobby DJ zich ziek meldt bij een klant. Vaak ook omdat ze een andere klus kunnen krijgen die beter betaald wordt.

Lees ervaringen van andere klanten

Voordat je een keuze laat vallen voor een DJ (bedrijf) adviseren wij eerst om de reviews van andere klanten te lezen. Een DJ bedrijf die geen reviews toont is in onze ogen een hobby DJ. Natuurlijk lijkt het aantrekkelijk om een paar honderd euro minder te betalen voor inhuur van een DJ. Maar hiermee neem je een groot risico. Want een bruiloftsfeest kun je niet overdoen.